lauantai 8. marraskuuta 2014

Bazinga!

Vihdoinkin löysin Operettan jonka ulkonäöstä pidän! :) Operetta on hahmona hieno mutta itseeni ei iske fiftarityyli ollenkaan ja varsinkin ne otsakiharat ovat kauheaa katsottavaa. Koska Freaky Fusion nukessa yhdistyy Operetta ja Frankie, hiukset ovat Frankien mallilla, muistuttaen I love Fashion nuken hiuksia. Pidän tästä selkeästä väri jaosta. Myös silmämeikki on pidetty mukavan simppelinä, kauniin hopeisan värisenä. Huulet tulevat joutumaan maalisudin alle jotta saamme pinkin pois.

Omistan ennestään vain yhden Operettan joten en ole raaskinut lähteä tuunaamaan sitä mutta nyt kun minulla on hylly kelponen yksilö, voin ottaa vanhan työpöydän ääreen. Ainakin raasulle tarvitsee laittaa lisää tukkaa, jostain ihanasta syystä tuolle Dot Dead Gorgeous nukelle ei ole laitettu lainkaan hiuksia otsatukan alle. :/ Onneksi on kuidutkin jo valmiina joten heti kun keksin mitä ihanaa tuosta muokkaisin niin saan nuken työn alle kun inspiraatio on vahvimmillaan. Raivostuttavaa kun joskus on selkeä visio mitä haluaa tehdä mutta sopivaa osaa ei löydä mistään tai sitä saa odotella iät ja ajat. Tank Girl tytöllekkin sai ostella asusteet yksitellen eri ihmisiltä.

Scaris Frankien kengät

Kuten toiset varmasti huomasivatkin, nukke ei ole enää alkuperäisessä asussaan. Karsin taas välittömästi kaiken mistä en pitänyt ja kuvat otin vasta jälkikäteen. 
Nuken alkuperäisenä vyönä oli pilkullinen kravatti ja koska jemmasta ei löytynyt mielestäni asuun sopivaa hopeista vyötä, askartelin sellaisen itse. Vyö on tehty vanhasta katkenneesta hopea kaulaketjusta ja kalloriipus on aikoinaan killunut koristeena pyyhekumissa.
Mielestäni nuken pulttikaulakoru on vallan ihana. ^^ Toki tämän hiuspanta ja maskikin ovat eri onnistuneet. Itse olisin lievästi kaivannut tähän frankien tikkimaalauksia kroppaan.. tai olisihan nuo voinut  tehdä Operettan arpityylilläkin! Mutta ehkä ei makeaa mahan täydeltä.

Tässä vielä setissä tulleet muut tavarat jotka itseltäni lähtivät suoraan myyntiin. Kengät olisi olleet muuten ihan ok mutta ovat turhan isot nuken jalkaan ilman noita sukkiksia. Näillä pienissä paketeissa olevilla Freaky Fusion nukeilla taitaa olla kaikilla tuollaiset kirkkaan keltaiset standit. Ei sovi kyllä tyyliin sitten yhtään. Itse en kyllä huoli hyllyyni muutenkaan kuin mustia tai joitain läpi kuultavia standeja. Huomion pitää kiinnittyä nukkeen, ei standiin. Itse kyllä toivoisin että näillä olisi vielä kevyemmät standit, esim sellaiset rautalankaiset kuten vanhoilla posliininukeilla.

Olin kovin innoissani kun uusia nukkeja alkoi valua kauppoihin, nyt on odotettavissa niin paljon kaikkea upeaa! Mutta huomasin harmikseni että kaikki uudet kivat nuket lähentelivät 50€ hintaa... O_o Yritetäänköhän näiden hintaluokkaa hilata pikkuhiljaa ylöspäin muutenkin? Ei ihan nappaa kun sillä kertaakin hyllyssä olisi ollut 6 nukkea mitä himoitsen joten hintaa olisi tullut 300€. Jäivät kaikki hyllyyn odottamaan alennus aikaa. Ovat kyllä osa jo nyt lievässä alessa Toys R Ussilla.

Mutta yksi iloinen nukke uutinenkin; Sweet Screams nuket ovat BR-leluissa! En uskonut näiden koskaan rantautuvan Suomeen, ovat kuitenkin Targetin exclusive nukkeja joita ei ole mielestäni kyllä ennen tullut. Mutta enpä ole nähnyt noita nyt muualla kun BRllä. Nyt niistä saa vielä 10€ alennusta jos on klubikortti. Itse kävin hakemassa Draculauran ja sain samalla myös synttärilahjan br-leluilta kun korttia vingutellessa tajusivat synttäreiden olleen vähän aikaa sitten. Lievästi koomista kun lätkäisi eteen jonkun lasten lahjalistan et valkkaa tuosta. :DD No, sainpahan uuden muistikirjan, kulutan niitä töissä ihan liikaa. Br-lelun nettisivuilla näkyy kuvat myös Sweet Screams Ghouliasta ja Abbeysta, toivon että nekin olisivat tulossa myyntiin pian, mutta voihan olla että br on virheellisesti lisännyt nuket valikoimaan, ei olisi meinaan ensimmäinen kerta. Mutta toivomme parasta, jos saisi nekin kokoelmaan tuolla tarjous hinnalla. ^^

PS: Operettan ostin Tokmannilta, oli tähän mennessä halvin hinta millä noita nähnyt

1 kommentti:

  1. Kiva blogi, tykkään esittelyistä paljonkin joten liityin lukijaksi. Toivottavasti katot munkin blogin, ja ehkä liittyisit lukijaksikin: http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista