perjantai 30. toukokuuta 2014

Sweet Screams

 Nukke joka on silkkaa karkkia!
Saritan aarrekokoelmasta jälleen ostettu ihanainen. :3 Frankien kengät ja toinen rannekoru ovat kuin sulavaa karkkia, korvikset ja hiuskoriste taasen muistuttaa tikkareita. Myös lemmikki koira on täysin karkeista koostuva, jalkojen virkaa toimittavat piparminttutangot ja korvat ovat kuin karkkipaperin käärityt reunat. Pari valjakko on kuin unimaailmasta.
Rakastan tämän nuken takkia! Ei mitenkään yllättävää kun on pvctä? :P Kravatti viehättää kovasti omaa silmää.

 Kuten näkyy, nuken hanskat ovat eripariset, noudatten musta punaista teemaa joka on aina toimiva kombo. :) Huulimeikki on ihanan erilainen, rikkoo hyvin tasasävyisten kaavan. Kiemurtelevaiset turkoosit kajalit luovat hauskan ilmeen, kuin nukella olisi pitkät alaripset.

 Hiuksetkin ovat samaa värimaailmaa. En äkkiseltään saa päähäni, onko millään muulla Frankiella punaista hiuksissa? Täytynee tarkistaa jossakin vaiheessa, minä tykkään! Saisi olla kyllä tämän hiuksissa enemmänkin, itse ainakin pitäisin raidallisemmasta tukasta.

 Tässä näkyy nuken koko asu. Mekossa on kiinteä alushame jossa karvainen reunus.
 Karkkilaukku on tyyliltään saman näköinen kuin koira.

Pikainen päivittely taas, aika mennyt asuntoa etsiessä ja nyt muuttoa suunnitellessa, osa nukeistakin on jo pakattuna valmiiksi. Yritän oikeasti saada päiviteltyä paremmin kun saadaan muuttoasiat hoidettua pois jaloista!

Mutta nyt, makeita unia, monstereiden kuvia. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti