perjantai 18. huhtikuuta 2014

Slow....

Hei muruset, on päivittely taas venynyt julmetusti, ajatukset olleet nyt niin muualla enkä ole ehtinyt päivitellä kuin toista blogiani. Jos ette ole sieltä sattunut lukemaan niin itselläni tuli aika tiiviillä aikataululla tässä kouluun haku, haastattelut, opiskelupaikan saaminen.. siihen päälle kaikkien muiden asioiden selvittely ja jatkuvat allergiaoireet niin väsymys on ollut melkoinen. Ensimmäinen koulupäivä vuosiin ensi tiistaina, hiukka jännittää.

Mutta monstereihin, vihdosta ja viimein löysin Viperinen, aloin jo totaallisesti kyllästyä kiertämään leluosastoka kun mitään uutta ei ollut. Toys R Ussissakin oli näitä vain kaksi, prismassa useampia mutta maksoivat 5€ enemnän. 

Tokmannilla näin ensimmäistä kertaa livenä myös Ghoul Spirit Slo Mo nuken joka oli kyllä aika pettymys. En yleisestikkään ole näiden poikanukkien ystävä, niiden ruumiinrakenne ei miellytä silmää ja vaatteet ovat yleensä aika simppelit. Slo Mo oli suorastaan tylsä, ei mitään erikoista vaatteissa ja tukka näytti lähinnä oudolta. Kasvot oli mitään sanomattomat, täysin ilmeettömät. Hahmon persoona ei tullut nukesta mitenkään esille, tuntuu olevan tuollainen pakko ympätty poikanukke muutenkin turhaan sarjaan. Ei tunnu olevan oikein kenenkään mieleen nämä urheilumallit. 


 Tämä nukke siis kyseessä. Ei kovin zombiemainen vaikutelma?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tää on paras poikanukke ikinä, vaikka vaatteet onkin tylsät. Hiukset semmoset rockabilly henkiset ja kasvot sympaattiset :) Sain useamman kaupan metsästää tätä ennenkuin yhden kappaleen löysin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo nyt nukkena ehkä ok jos ei huomioi sitä ettei muistuta alkuperäistä hahmoa juurikaan

      Poista