tiistai 4. helmikuuta 2014

Tässä tulee hehkutus

Alustuksena taas pieni hintavertailu...

Sokoksella:
Art Class ja FCA huonekalusetit 39,95€
Art Class ja Hauntlywood nuket 34,95€
 Black Carpet 26,95€

Kävelemme kadun toiseen päähän Stockmannille...
Black Carpet nuket 22,90€
Art Class ja Hauntlywood nuket vaan 24,90€!

Piti siis kuulemani huhut paikkansa.. kannattaa kyllä oikeasti vertailla näiden hintoja koska hinnat voi heitellä näinkin paljon. Itse nappasin stockalta heti 3 nukkea mukaan eli periaatteessa tälläkin kävelyllä säästin 30€ millä olisi saanut taas neljännen nuken. :D Kiva kyllä että kuulin asiassta, olisi voinut ketuttaa pahasti jos olisin yli 30€ maksanut nukesta ja nähnyt sen myöhemmin tuolla hintaa. Muita Monstereita tai tarvikkeita ei kyllä meidän valikoimassa ollut ainakaan tällä hetkellä.
Hiukan elättelin toiveita josko Viperinekin olisi ilmestynyt sinne (näkyy lelukauppojen nettisivuilla jo) mutta ei ollut niin hyvää tuuria.

Mukaan lähti kuitenkin yhdeksi uudeksi suureksi rakkaudeksi kivunnut Honey Swamp sekä Elissabat ja Art Class Robecca. Edellisessä postauksessa näkyi kyllä kaikkien paketit mutta laitan nyt vielä omista yksilöistä kollaasikuvan joka on kuvattu kunnon kameralla.


HAUNTLYWOODIN UUDET TÄHTÖSET

 

 Elissabatista oli hankaluuksia saada hyvää kuvaa, lähinnä kun oli asultaan niin tumma ettei kamera tykännyt tarkentaa. :D Kengistä sain lopulta kohtuullisen kuvan kun laitoin nuken kissojen ikkunalautapedille. (sain vaalean taustan)


Heti kun meinasin alkaa listata mitä kaikkea tuli mukana tajusin etten edes kuvannut kaikkea sälää. :D No ehkä teemme täydennystä myöhemmin.

Hauntlywood Elissabatin mukana tulee:
-standi
-harja
-päiväkirja
-palkintopysti
-levykotelo
-korvakorut
-rannekoru
-bolero
-mekko
-kengät


Norminukeista poiketen tällä on kummassakin korvassa 2 korvista, olen vähän kaivannut tälläistä nukkea mihin saa "enemmän rautaa", itselläkin kun on 9 korvareikää niin tuo perinteisen neitimäinen yksittäinen korvanlehti lävistys tuntuu niin tympeältä. :D Yritin tämän rannekorunkin saada kuvaan mutta ei vain onnistu, mutta on siis lepakonsiipinen sydän, sama mikä toistuu useissa Draculauran tavaroissa. Tämän hiukset on aivan ihanan violetit, ensimmäistä kertaa en ärsyyntyneenä harjannut hiuksia auki tehdasmuotistaan vaan annoin otsatukan olla. Ihanaa saada vihdoin nätti vamppyyrityttö. ^^

Ou Honey Honey.. Kaunis silmäkarkkiseni. <3
Ainut mistä en tässä nukessa pidä on tuo mekko.. turhan sekava kapistus.
Violetti yläosa jossa repaleinen pitsireunus, alaosan hameessa kukkainen rämeteema ja mustaa "naavaa" alla..mutta pysyköön toistaiseksi, paremman puutteessa. :D


 Erityisen räyheät alligaattori popot! Tälläiset voisin toisessa värissä huolia itsellenikin. :D Nuken vyö on samaa sävyä olevaa köynnöstä, pehmeän kumimaista matskua (ts. vaikea irrottaa) ja samaa ongelmaa oli kenkien kanssa.. yleensä nukkien kengät on takaa auki mutta nämä eivät. Hiukan hirvitti lähteä kiskomaan näitä pois, hajoaako käsiin alkuunsa. Lähtivät kuitenkin suhteellisen tuskattomasti kun vain sai tekniikan haltuun. 


Tuo tukka on aivan uskomaton! En uskaltanut edes harkita harjaamista, tukka on pehmeän höttöistä ja varmaan olisi kuin sähköiskun saanut jos tuolle edes näyttäisi kampaa. :DD Ihanat vihreät kiilusilmät ja torahampaat kruunaavat lookin. Huvittaa sinänsä että tälle on valittu koruiksi perinteiset helmet.

 Hauntlywood Honey Swampin mukana tulee:
-Standi
-harja
-päiväkirja
-klaffi
-kamera
-hiuspanta/hattu
-korvakorut
-rannekoru
-mekko
-vyö
-kengät

Yksi syy miksi tykästyin tähän niin kovin on kaunis vartalo. Ehdottomasti nätein mitä olen vielä yhdelläkään monsterilla nähnyt.
Honeyn vartalo on epäsymmetrisen köynnöskuvion kirjoittama ja selässä on piikikkäät harjanteet. Huomatkaa myös että tälle on tehty tuollaiset pitsireunaiset "pöksyt". :DD En ole koskaan ymmärtänyt miksi nukeille täytyy tehdä tuollaiset kiinteät muovikalsarit, aivan kuin nukke olisi jotenkin rivompi ilman niitä. :D No, onneksi tällä sentäs kuvio on juurikin ihan nätti, toisilla monstereilla kun näkyy vain pöksyjen vyötäröraja ja kevyt pilkku kuviointi. Parempi olis ilman ja helpottaisi tietty hiukan näiden uudelleen maalailua. No, koitamme pärjätä. :) Nukella on myös räpyläiset kädet vähän kuin Lagoonalla. Vielä kun oppisivat tekemään nukeille erikoisempia jalkoja. :P

Kun muuten katsoi noita pakettien kuvia niin totesin että omasta mielestä nuket on paljon nätimmät kuin nuo animaatio hahmot. 
 

SUORAA METALLIPAJALTA...  Art Class Robeccan mukana tulee:
-standi
-harja
-päiväkirja
-kellopeli
-puhalluslamppu
-suojalasit
-korvakorut
-paita
-hame
-kengät

Pakko taas ihmetellä näitä käännöskukkasia, muut maat käyttävät vain taideluokka nimitystä ja täällä se on nimettu KAUHEAMATAIDOKSI... Sanoisin että WTF.. tajuan kyllä että halutaan monsteri teemaan sopivaa sanastoa mutta miksi vääntää yksinkertainen asia joka toimii omalla nimelläänkin joksikin noin älyttömäksi ja typerältä kuulostavaksi?? Ei voi ymmärtää, välillä kyllä suomentajat pistävät hävettämään.


 Tämä nukke menee todennäköisesti suoraa tuunattavaksi, en ole raaskinut tehdä mitään basic versiolle joten tälläinen vähemmän nätisti meikattu yksilö on ihan tervetullut. :D Tukka on otsatukkaa lukuun ottamatta sininen, otsatukka on musta violetilla raidalla.
 Tämän henkselihame on hauska mutta jälleen kuosi kamala. Harmikseni totesin että alla oleva paita on sellainen puoli pitkä eli hankala yhditää minkään muun kanssa.
 Nuo lasit olin ajatellut yhdelle tuunaukselle mutta eivät ne sitten olleetkaan kivat, liian massiiviset ja huonosti istuvat. Tyydyn basicin goggleihin.


 Tässä vielä Robecan aikaansaannos, kellopeli... kello.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti