tiistai 18. helmikuuta 2014

Boolittle

Piti alunperin tehdä postaus omasta tuunauksesta mutta koska sain tänään uutukaisen, pääsee tämä neiti etusijalle. :) 
Piti käydä ihailemassa BR leluilla tätä ja Hauntlywoodin Operettaa, tämä lähti mukaan ja Operettan poistin ostoslistaltani, ei ollut livenä yhtään niin kiva miltä vaikutti kuvissa.

Jane Boolittle


En nyt jaksanut alkaaa kuvailemaan laatikkoa joten suoraan tärkeimpään eli nukkeen. Harvinaisen paljon asustesälää vaihteeksi.

Paketti sisältää nuken lisäksi:
-standi
-päiväkirja
-harja
-hiuspanta
-korvakorut
-kaulakoru
-olkakoru
-3 rannekorua
-hiha
-vyö
-paita
-mekko
-caprit
-kengät
-kävelykeppi/tussi
-laukku
-viestilappuja
-lemmikki/reppu


Kävelykeppi on siis todellisuudessa tussi jolla voi kirjoittaa viestejä laukun sisällä olleisiin lappusiin. Laiskiaisen selässä on reikä josta laput voi laittaa jemmaan. (Minkä takia eka ajatukseni on että joku vielä yrittää käyttää tätä lunttaamiseen? :D) Laiskiainen on myös malliltaan sellainen että sen saa ripustettua Janen selkään roikkumaan.

 Janen asusteissa on toistuva sulka ja luu teema.
Hiuspannassa on piikkejä, sulkia ja pieni kallo.
Toinen korvakoru on torahammas, toinen pieni luu johon sidottu sulkia.
Kaulakoru on yhtenäinen vaikka näyttääkin kahdelta eri korulta. 
Tuo sinisulkainen "olkakoru" ei oikein tykkää pysyä paikoillaan ilman kummaria.
Rannekorut on aika perinteiset.
Vyö on style, isot kallot edessä ja remmi osassa torahampaita, näyttää vähän panosvyöltä! :D
Kengät on ikäänkuin eriparia, toisessa sulkakoristeet ja helmiä, toisessa säären ympäri kietoutuu käärme. Molempien pohjissa on lehtiteema ja pienet monster high kallot sivussa.


Jane pääsi poseeraamaan unisiepparin kanssa. Nuken kasvoista vielä sen verran että silmien alla on rivit turkooseja pisteitä, heimotatuointina. Ylähuuli on pyöreä, ei minkään moista amorinkaarta kuten nukeilla yleensä vaan totaallisen töröhuuli. :D
Nuken hiukset ei pääse kuvissa ollenkaan oikeuksiinsa, tuo pääväri on aivan ihanan sinimusta, kuin yötaivas tai pullo sinistä mustetta. Ihana. ^^ Avasin kyllä oman nukkeni tukan oitis, ei näin nättiä sovi kiinni laittaa.

Vähän tälläinen tynkä päivitys kuten öiset kirjoitteluni yleensäkkin mutta ehkäpä ensi kerralla saan kirjoiteltua taas pidempää selostusta kun vuorossa on oma tuunaus! :)

2 kommenttia:

 1. Janestahan on sellainenkin versio että nukella on kirkkaamman pinkit huulet ja selvä amorinkaari. En tiedä onko Suomeen rantautunut, mutta ainakin Amerikan ihmemaassa on :D Mä kyllä tykkään itse enemmän tuosta "vanhasta" versiosta, juurikin ylähuulen muodon takia. Eikä ne barbie-pinkit huuletkaan ole niin hienot kuin nuo"vanhat" :)
  Haluan kyllä Janen itselleni niin pian kuin mahdollista, rakastan niitä naamatatuointeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että on taas jenkkien oma versio, näissä kun tuppaa eroja välillä olemaan. Mutta itsekkin tykkään tästä enemmän, tuo persoonallisemman ilmeen. ^^ Ostin tämän eilen BR-leluista, yksi jäi vielä hyllyyn. Toivottavasti löydät omasi.

   Poista