torstai 30. tammikuuta 2014

Uutuuksien hintavertailua

Pyörin eilen Ideaparkissa ja kävin katsomassa Prisman, Toys R Usin ja Br lelujen tarjontaa.
Nettisivujen mukaan ainoa uutuus mitä Toysilla ja Brllä piti olla liikkeessä oli New Scaremaster... todellisuudessa se oli varmaan ainoa uutuus sasrja mitä en löytänyt. :D (Tarkistin nyt nettisivujen tilannetta ja Hauntlywood nukkeja lukuun ottamatta muut oli listoilla) Mikään nukke ei toistaiseksi lähtenyt mukaan, aion käydä vertailemassa vielä muuallakin.

Bongasin FCA, Ghoul Spirit, Art Class ja I love Shoes nuket sekä FCA ja Art Class huonekalu setit. FCA nukeista Viperineä ei näkynyt missään, Ghoul Spiritistä taas Slo Mo oli hävöksissä.

Mutta asiaan!

PRISMA:

Black Carpet 23,95€
Art Class 31,95€
FCA 31,95€
I love Shoes 29,95€
FCA huonekalut 36,95€ (halvin!)

TOYS R US:

Black Carpet 22,99€ (halvin!)
Art Class 27,99€ (halvin!)
FCA 27,99€ (halvin!)
FCA huonekalut 42,99€
Ghoul Spirit 22,99€ (halvin!)
Art Class huonekalut 42,99€
 
BR-LELUT:

Black Carpet 24,99€
Art Class 32,99€
FCA 32,99€
Ghoul Spirit 24,99€


FCA huonekalu setti oli halvempi Prismassa kun Toysilla, mutta muuten Toys peittosikin hinnoissa muut. Br lelun olen kyllä todennut aina kalliimmaksi kuin muut nukkeja myyvät liikkeet, olen ostanut sieltä tasan yhden nuken minkä sain jäsen alennuksella hyvään hintaan. Seuraan kyllä aina niiden tilannetta mutta valikoima tuntuu aina olevan heikko ja hintataso korkea. Ei siis oikein maksa vaivaa, varsinkin kun ei niillä ole mitään omia exclusive malleja kuten Toysilla.

Olin yllättynyt että Prisma oli saanut jo näin paljon uusia hyllyille, pari Citymarkettia olen käynyt tsekkaamassa mutta ei mitään, valtavat määrät vain vanhoja. (tosin melkein kaikki hyvässä alessa, kandee käydä kaiveleen jos jotain uupuu) Prisman esillepanossa oli kyllä pienoinen puute.. hyllytilat olivat turhan matalat joten osa paketeista oli enemmän tai vähemmän mäsänä kun niitä on runnottu paikalleen. Yritin nukkeja kuvata mutta Art Class Abbeyn lootat olivat niin rutulla ettei kuvaa saanut niin ettei laatikon ikkuna heijastanut valoja joka suuntaan.

Toys R Ussilla oli hyllyssä vain yksi FCA nukke, Elissabat. Ilmeisesti kaikki muut jo menneet.

Alla kuvia uutuuksista, Black Carpet nukkeja en kuvannut koska ne olivat jo edellisessä postauksessa. 

 Art Class maalaus setti

 Home Ick keittiö setti, mukava laajennus Heath ja Abbey setille. :)

 Art Class Draculaura, mielestäni tämän naama on jotenkin todella omituisen näköinen, näyttää lähinnä väsyneeltä kun taas tuo piirretty kuva on todella säkenöivä ja söötti. ^^

 Art Class Skelita, mukava että tästä saatiin toinenkin versio, tälle on kuulemma tehty fiksumpi standikin! Itselläni on tämän ensimmäinen versio jolla on nukkien perus standi, ei tämä siinä pysy, varsinkin jos tahtoisi pitää ilman vaatteita.

 Art Class Abbey. Tämän hieno moottorisaha valitettavasti valoittui kuvassa.
 

Art Class Robecca

 FCA pukuhuone

 FCA juhlasetti, pahvi-Cleo ilmeisesti ollut hyvin riehakkaalla tuulella kun on lentänyt mukkelis makkelis. :D

 Hauntlywood (FCA) Clawdia Wolf, tulevan elokuvan tähtösiä. En tiedä mikä hahmon rooli on mutta omasta mielestäni muistuttaa lähinnä uutistenlukijaa. Huomatkaa eri creepy pepsodent hymy!

 Hauntlywood (FCA) Elissabat, vihdoinkin vampyyrihahmo joka ei ole yltiömäisen pinkki! Aivan ihana. <3

Hauntlywood (FCA) Honey Swamp jota itse olen odotellut innosta soikeana, oli livenä aivan yhtä kaunis kuin odotin, ehdoton must have!

Ghoul Spirit nuket. Kaikki muut tosiaan löytyi mutta ei Slo Mota


Todellisuus vs. Promokuvat

 

Tämä oli ensimmäinen kerta kun näin kaupassa nuo I love Shoes nuket.. Taannoin meillä oli facebookissa keskustelua niiden myyntikuvien harhaan johtavuudesta.. Kyllähän noissa nukeissa toisinaan on pieniä eroja sen promokuvan ja oikean tuotteen välillä, esim tuon Black Carpet Lagoonan kaulakoru on eri värinen. I love Shoesissa tämä eroavaisuus menee pidemmälle... Tässä on promokuvat. Nukke, 4 kengät, ostoskassi, laukut, 2 paria korviksia ja aurinkolasit..


Tässä mun eilen ottama kuva. (puhelimella räpätty, anteeksi laatu)
Setistä puuttuu kokonaan laukku ja yhdet kengät. Kengät mitä on, ovat eri värisiä kuin promokuvan. Cleon aurinkolasit on mustat eikä keltaiset, housut ovat huomattavasti toppia tummemmat. Cleon hiukset ovat paketissa myös todella rumat, ihan littanat, ei yhtään tuollaiset tuuheat kuin kuvassa. Draculaura oli kyllä luonnossa ihan nätti. Olisi kyllä harmittanut todella jos olisi tilannut jostakin nettikaupasta ja saanut tälläisen postissa, ei olisi ihan vastannut odotuksia.Tälläinen esittely uutuuksista, oma ostoslistani varmentui mutta ei muuttunut.
Itse hankin Art Class setin, AC Robecan, FCA setit, FCA Honey Swampin ja Elissabatin. Toivotaan että myös Viperine ilmaantuisi markkinoille pian!
Mitä teillä on hankinnassa?

PS: Käsittääkseni Stockalla FCA nuket maksaa vajaa 25€! Täytyy käydä katsomassa kun liikun taas sillä suuntimalla. Vinkkinä myös niille jotka kaipaavat noita Black Carpet nukkeja, 12.2 asti ovat Anttilassa plussakortilla hintaan 19,95€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti