sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Sweet 16

Tänään on siis virallisesti synttäripäivä ja onnekseni, olen tuon 16 vuoden ikäpykälän ohittanut jo ajat sitten. Itselleni vuosia tuli 24 ja tämän hahmon 1600 vuotis synttäreistä on tehty pitkä erikoisjakso, Why Do Ghouls Fall In Love.

Sweet 1600 Draculaura

 

Edellisessä postauksessa vilahtanut Draculaura, ainoani mutta tyyli sekoiteltu usealta eri sarjan versiolta.

Nukella on alunperin ollut sellainen "goottiotsis" eli kolmio mallinen mutta leikkelin sen itse pois ja laitoin hiukset uudestaan lettikampaukselle. Tälle kuului myös pinkki tiara jossa sweet 1600 teksti, maalasin sen hopeiseksi kuten korviksetkin mutta en vain osannut sitä pitää tällä, oli jotenkin liian paksu ja raskaan näköinen muovi kapistus joten päätin että jos tahdon tiaran niin teen sellaisen sitten itse jossain vaiheessa. 

Body osa on alkuperäinen, sanoin hame sillä erotuksella että valkoinen reunapitsi on vaihdettu mustaan. Pitsisen boleron ja kauluksen olen tehnyt itse, hihansuissa ja kauluksessa koristeena pienet mustat samettirusetit jotka otin joskus talteen vanhoista rintsikoista. :D Kierrätys kunniaan. 

Laukku taitaa olla Scaris Draculauran, se oli alunperin pinkki mutta sai uutta maalipintaa kenkien tavoin. Kengät on Basicin, vaihdoin nämä Saritan kanssa Ghoulian uimapukuun. Nämäkin oli pinkit, yllätys yllätys.. Näistä tuli kyllä aika kinkyn näköiset. xD Myöhemmin ostin Saritalta myös Basic Draculauran sateenvarjon tälle asusteeksi mutta ei päässyt vielä kuviin kun en ole ehtinyt sitä maalaamaan. 

Vamppyyrit on hahmoina todella hienoja mutta miksi näiden version täytyy aina olla niin sairaan pinkki... WHY?? Kait tämä on tälläinen perinteinen, kaikki tytöt pitävät pinkistä asia. Ajattelin ainakin Cam Vampyyrista tehdä enemmän sarjassa näkyvän toisen vampyyri tytn näköisen, sillä on sentäs ihana tukka ym. ^^


 Tässä kuva hahmosta alkuperäisessä olemuksessaan.

Mukana tullut siis:
 -Body
-2 hametta
-Kengät
-Pitsikaulus
-Laukku
-Kutsukortti
-Korvikset
-Tiara
-Kakku
-Standi
-Harja
-Avain

Syntymäpäiväkakku ja kengät on itsellä vielä jemmassa, saivat uuden maalipinnan niin pääsivät vielä käyttöön, omasta mielestäni vain nuo pitkät kengät sopivat asuun paremmin.

2 kommenttia:

  1. Hyyyi pinkkiä, must se ei sovi ku pienille vauvoille ja my little poneihin :D Paljon hienompi toi mekko mustalla pitsillä, kuin valkosella et ihan hyvä ajatus vaihtaa se mustaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä, mä en pukis ikinä edes vauvalle. Pinkki on söpö tasan kissan tassuissa. Vaihdoin ton kyl heti mustaan kun tiesin et tahdon mustaa pitsiä olevan yläosankin. Harmittaa kyl kun kaikki tän nuken kamat on näin pinkkejä mutta onneks nyt on tulossa yksi goottityylinen vampyyrihahmokin näille, musta/violetilla teemalla. Se on perfect.. ^^

      Poista