keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Lahjontaa

Hieman huvittavaa kuinkane mielipiteet muuttuu, aikoinaan kun päätin aloittaa monstereiden keräilyn, Matias sanoi että asia ok mutta hän ei niitä osta.. Mites ollakkaan, tällä viikolla on ostanut mulle niitä KOLME. :D Kissakaksoset hän aikoinaan maksoi mulle lohtulahjaksi kun leikkauksesta pääsin kotiin.. Nyt osti pari synttäri lahjaa mitkä toivon mukaan posti tuo huomenna ja tänään kun käytiin cittarissa niin vaati saada maksaa mun hyllystä mukaan nappaaman monsterin, vuosipäivä lahjaksi. Tämän esittelen teille nyt. :)

 Music Festival Venus McFlytrapHihii, maltoin sentäs ottaa kuvan ennen paketin avaamista. ^^  Monster nukeilla on mielestäni aina tosi kivan näköiset lootat, tummat ja koristeelliset. Itse säästän aina näiden laatikot, ihan jo siltä varalta että jos satun jonkun nukkeni myymään niin saa alkuperäisen lootan mukaan jos tahtoo. Tietennenkään minulla ei kaikille nukeilleni ole laatikkoa kun käytettynä ostettu. Toisten noiden laatikkojen taustapahveja missä nukke on kiinni olen käyttänyt myös näiden hyllyssä taustakuvana. Kirjahyllyssä on kolme Scaris taustaa luomassa kahvila fiilistä. :) Tämä olikin Music Festival sarjan ainut nukke mitä tahdoin, Abbeyta harkitsin mutta Clawdeen on mielestäni todella ruma.


Kuvat otettu ilman sitä repaleista toppia, riisuin sen suoraa kun menee myyntiin, mekko vielä harkinnassa. Pinkkiä.. -_- Venushan on siis nimensä mukaisesti kärpäsloukku, kasvihirviö. Tämän takia sille on maalattu tuollaiset hampaat, muistuttavat em. kasvin reunoissa olevia väkäsiä. 
Kasvi teema jatkuu myös koruissa jotka ovat köynnöksinä raajoissa. Tällä nukella on vain yksi korvis, mutta eipä toinen tuolta tukan alta näkyisikään. Punk tyylinen hahmo kun on niin sivukaljuhan pitää olla, tykkään kun tällä versiolla on tuo kuvio siinä, ei koko pinkki kuten basicilla. Tahtoisin kyllä tietää mistä tuollaista tukka matskua saa? Yhdestä jenkkifirmasta katselin mutta ei kyllä inspaisi yhtään alkaa sieltä asti tilaamaan. En oikein tiedä mikä tuon oikea nimitys edes olisi niin vaikea yrittää googlatakkaan.

Tämän vyö on ihana! :3 kuminen niittihässäkkä. :D Kengät on myöskin eri söpöt, onneksi tuollaiset violetimmat niin ei tarvitse niitä alkaa maalaamaan kuten varmaa nteen tuolle pinkille rannekorulle. Jos voimme välttää pinkkiä niin teemme sen. :D Meinasin unohtaa, tällä on siis myös kaulakoruna V.I.M. passi, festari hengessä.

Päheät releet, tukka hyvin ja asenne kohdallaan, siitä on kunnon punkkari tehty. ;) 

Setissä siis mukana nuken lisäksi:
-Mekko
-Lyhyt toppi
-Vyö
-Kengät
 -Kaulakoru
-Korvis
-3 rannekorua
-2 nilkkakorua

Tälläinen 1 vuotis kihlajaislahja, en valita. ^^ Odotan ihan intopinkeänä mun synttäri lahjaa, niin hirmuinen hööpötys postatus sit tulossa ettei mitään rajaa. Katsoo sit huomenna jos tosiaan saapuisivat, pidän peukkaja sen puolesta. Varmaan hihkun riemua postin tiskillä kun saan laatikon hyppysiini. Yritän sit ehtiä piakkoin kuvaamaan ja kirjoittamaan mutta siihen asti saatte elää jännityksessä odottaen mitä sieltä saapuu. ;)


BTW, ensimmäinen reroottaus projektini edistyy ihan mukavasti, tukka saatu päähän, kaipailee vielä leikkausta ja tarkistetaan sitten tarviiko vielä tiivistää vai näkyykö turhan paljon päänahkaa lyhyeltä osalta. Tästäkin saatte kuvaa sitten jossain vaiheessa kun saan tätä pidemmälle tehtyä.

2 kommenttia:

 1. Hieno monsteri on tämäkin :)
  Mäkin oottelen innolla tulevia poni paketteja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits, tämä sai jo uuden asuin paikan kun standia ei tullut mukana ja asukin vaihtui. ^^ Jossain vaiheessa päivitetystä versiostakin kuvaa tulossa

   Poista