lauantai 19. lokakuuta 2013

Esittely

Kun aikoinaan näin ensimmäiset Monster High nuket kaupassa, ihastuin niihin oikopäätä. Mietin vain suruissani että miksi tälläisiä ei voitu tehdä silloin kun olin itse pieni. Eihän sitä nyt aikuinen ihminen voi tuollaisia ostaa... mutta muutama vuosi myöhemmin, ollessani 23-vuotias ostin ensimmäisen monsterini kun sain asiaan hyväksynnän mieheltänikin. Hän keräilee itse painiukkoja ja hänen 30v veljensä Hemaneja ym ym hahmoja joten loistava tekosyy että miksi en minäkin. ;P Nykyään olen myös ylläpitäjänä Facebookin Monster High kirppiksellä.

Nyt ongelmana alkaa olla lähinnä kämpän tilan loppuminen. xD Onneksi minulla ei ole tarkoituksenakaan kerätä kaikkea mahdollista, ostan vain ne mistä pidän sellaisenaan tai mitkä ovat kelvollisia tuunaamiseen. Tällä hetkellä omistan nukkeja kolmisen kymmentä ja risat, lisäilen niistä tänne kuvia sitä mukaa kun ehdin. Muutama on käynyt läpi jo täydellisen tuunauksen, osa vielä vaiheessa, monet odottamassa mitä niille keksin. ^^

Kommentoikaa vapaasti, olisi hienoa saada keskustelua aikaan. Otan myös vastaan toiveita kirjoitettavista aiheista. :)

Luovuus kunniaan ja monstereita kehiin!

PS: Jos aihe on sinulle vieras ja ihmettelet, mikä ihmeen Monster High niin tässäpä linkattuna sarjan ensimmäinen jakso. :)

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti