tiistai 29. lokakuuta 2013

Ensimmäiset monsterini

Tänään esittelyssä ensimmäinen ja toinen ostamani monsteri jotka ei kyllä ole enää alkuperäisissä asuissaan. 

 Skull Shores Abbey
Täytyy hetki ihan miettiä että mitä tämän mukana alunperin tuli. :D

Paketti sisälsi nuken lisäksi:
-Standi
-Harja
-Keräilykortti
-Uimapuku
-Pareo
-Kengät
-Rannekoru
-Korvikset
-Hattu
-Juoma

Kuvassa näkyvä standi, korvikset ja kengät on alkuperäiset. Tämä oli pidemmän aikaa ihan alkuperäisessä kunnossaan mutta aloin sitten karsimaan vähemmän silmää miellyttävää tavaraa niin tämän vaatteet lähti. En ole tähän mennessä tykästynyt oikein kenenkään nuken uikkareihin, neljästä rantanukestani vain Frankien uikkari on tallessa, toimittaa alusasun virkaa tällä hetkellä läpinäkyvän mekon kaverina. :D
Kaulakoru on lainattu basic Abbeylta ja jos en vallan erehdy niin aurinkolasit on Gloom Beach Frankien. Mekko on alunperin Bratzin, siksi se on hiukan lyhyt ja iso lantiolta. Yläosastaan istuu kyllä moitteettomasti eikä tuo lantion väljyyskään näy mitenkään kun materiaali on tuollainen tönkkö joka pitää muotonsa niin tekee vain Abbeysta enemmän tiimalasi vartaloisen näköisen. :D Sopii hyvin tälläiseen filmitähti lookiin. ^^ Bratzien vaatteissa tuntuu tämä istuvuus kyllä vaihtelevan tosi paljon, tämä on yläosasta hyvä/alaosasta iso, toiset hameet on ihan bueno, yksi mekko on yläosaltaan aivan liian iso, takki sopiva jne... aika arpapeliä näiden kanssa. Kait noilla bratzeillakin on jossain vaiheessa tuota ruumiin rakennetta muuteltu niin eri aikakausien vaatteet istuvat eri tavalla.


Tälläisessä asussa Abbey oli alunperin, itselläni on tallessa vielä pareo ja rannekoru aiemmin mainittujen lisäksi, muut on myyty pois. Tuo hattu oli mielestäni todella ruma kovamuovinen möhkö, kaippa se yritti jäiseltä näyttää. :D

Skull Shores Frankie

 


Saman sarjan Frankie, mustavalkoinen versio. Tästä on olemassa myös värillinen mutta se on Targetin exclusive versio joka myydään vain 5 nuken paketissa. Mutta ainakin omasta mielestäni tämä on paljon nätimpi. :) Tuosta viiden nuken paketista minulla on yksi erikseen ostettu mutta siitä joskus myöhemmin enemmän. ;) 

Tämän nuken mukana tullut:
-Uimapuku
-Pareo
-Kengät
-Korvikset
-Rannekoru
-Standi

Kuvassa näkyy alkuperäiset kengät ja korut. Toppi on I love Fashion setistä ja ihan hame Bratzin. :) Asusteissa Frankien tyyliin sopiva mutteri teema, uikkarissa ja pareossa ukkospilviä. (näkyy alla olevasta kuvasta) Tämän koko asu on tallessa, ehkä tuo musta/hopeinen teema on vain niin neutraali että sopii minunkin silmille, muuten noissa tuntuu olevan niin räikeitä ja epäsopivia väri yhdistelmiä.  Tämän monokini on jopa nätti. ^^ Matias taisi tästä monsterista tykätä eniten, lyhyen tukan ja juurikin tuon väriteeman takia. Frankiesta on tehty myös yksi toinen mustavalkoinen versio, samanlainen kuin basic nukke mutta se on erittäin harvinainen, San Diegon Comic Con nukke josta saat maksaa puoli omaisuutta jos tahdot sellaisen. Kivahan nuo SDCC nuketkin olisi kokoelmaansa saada, ehkä vielä joku päivä jos oikein muikea mäihä käy.
Tämänkin nuken hiukset oli alunperin vedetty kokonaan tönköksi, oli todella hankala saada niitä edes harjattua auki. Mieluummin ainakin itse otan vähän pörröisen tukan kun yhdeksi käppyräiseksi köntiksi sliipatun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti