lauantai 19. lokakuuta 2013

Ensilumi peitti maan...

Alkuperin suunnitelmani ole aloittaa kirjoittaminen perinteisesti alusta, eli Frankiesta... Mutta koska heräsin tänään itselleni luonnottoman aikaisin ja sain ilokseni seurata kun ensilumi alkoi laskeutua maahan, inspiroiduin sittenkin valitsemaan jotain teemaan sopivaa. :)

Basic Abbey Bominable (Wave 2)

 


 Tässä kuva omasta Abbeystani, lumimiehen tyttärestä.
Ostin tämän käytettynä torista joten kaikkia tarvikkeita ei valitettavasti tullut mukaan. Jos joltakulta lukijalta sattuu löytymään myytäväksi tämän korvakorut ja hihat niin olisin halukas ostamaan, kumpaakin kuin on nukellani vain yksi. 

Kuvassa nukke on alkuperäisessä asussaan lukuun ottamatta aurinkolaseja ja laukkua jotka ovat Bratz nuken.
Mielestäni Abbey on hyvin kaunis nukke, erityisesti pidän tämän glitterisestä ihosta. ^^ Hiukset on niin ikään kimmeltävät, ikään kuin jäätyneet. :) Päävärinä hyvin vaalea blondi, alla raidat vaaleansinistä, -lilaa ja pinkkiä, nämä värit toistuvat aina Abbeyn hiuksissa eri variaationa. Ainoa miinus on että tuon glitter lameen takia, hiukset pörrääntyvät helposti, eivät tykkää asettua nätisti alas vaan jäävät aina vähän hapsottamaan jostakin. Sain kyllä juuri eilen sinistä thermal hiusta jota ajattelin laittaa jollekkin Abbeylle, en vain ole vielä päättänyt kenelle (minulla on näitä tällä hetkellä 3 erilaista).. Menee sitten ihan sen mukaan että kenetkä päätän ottaa tuunaukseen ts. kenellä on rumin tehdasmeikki. :D Meikistä puheen ollen, diggaan kun tällä hahmolla on näkyvät "hampaat".

Tämän mekko ei kuulu mitenkään suokkareihini, mutta en yleensäkkään tykkää mistään mikä on pinkkiä, ellei sitten kyse ole kissantassuista. :P Voi olla että myyn sen jossain vaiheessa kun keksin jotakin tilalle. Mutta turkisasusteet ovat ihanat, samoin tämän bootsit jotka harmillisesti osin peittyvät noiden säärystimien alle.

Abbeyn promokuva

Alkuperäisen Abbeyn mukanahan tulee lemmikki mammutti, Shiver, minulla sitä ei ole enkä haluaisikaan (aikas ruma otus) mutta minulla on ikäänkuin sen korvaajana maskotti kuutti roikkumassa laukusta. :) Paljon söpömpi. <3 Laukun ja aurinkolasitkin ostin torin kautta kun yksi ihminen suostui erottamaan ne myymästään setistä. Tosi kiva koska mielestäni tuo laukku on värimaailmaltaa kuin tehty tälle. Se on kyllä sääli ettei Monstereille tehdä tälläisiä oikean näköisiä laukkuja jotka ovat avattavissa vaan kaikki ovat muovimötiköitä, joihin ei joko saa mitään tai niihin ei mahdu mitään. Pari ihan fiksua laukkua näillekkin kyllä jo tehty mutta silti, muovia kaikki tyynni.

Alla vielä Abbeyn ensiesiintyminen Monster High sarjassa:
 


Tässä ensimmäinen nukke esittelyni, mitä olette mieltä? :)

 

4 kommenttia:

 1. Tää nukke on kyllä aivan ihana <3 Tosi hieno ja muutenki oot saanu tehtyy kivan näkösen tästä koko blogista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! ^^ Yritin tehdä tästä vähän vähemmän synkeän kun mun vaateblogi. :D Abbey on kyllä ulkonäöltään yksi mun lemppari nukkehahmo. Sarjassa mua lievästi ärsyttää sen aksetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on vähän pirteempi siihen toiseen oikein mustaan blogiin verrattuna, mut silti just sopivan synkkä monsteri aiheeseen :)
   Niin ja mulle tuli yöllä mieleen semmonen idea et voisit tehä semmosia tuunauspostauksia missä olis tyyliin ennen ja jälkeen kuvia sun tuunaamista nukeista ja kertosit vähän mitä oot niille tehny jne. Sellaset ois must ainaki kivoja ja varmasti kiinnostaa muita monsteri harrastajiakin.

   Poista
  2. juu sellaisia on kyllä tarkoitus tehdä myöskin. Käy kuitenkin kaikki nukkeni läpi jossakin vaiheessa. Kyl otin nyt yhdestä maalatusta päästäkin väliaika kuvia kun oottaa uusia hiuksia. :)

   Poista