sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Avaruuden tuntua....

Siskoni pyynnöstä, seuraavana esittelyssä oma tuunaus. Valitettavasti tästä ei ole vaihe kuvia, kun en silloin blogia suunnitellut pitäväni. Tässä kuitenkin kuvia lopputuloksesta. :) 

Alien



Kaverin takkiin vaihdoin vetoketjun ja sain pitää vanhan rikkonaisen kun pyysin, silloin jo näin mielessäni että siitä tulisi hieno selkäranka jollekulle.. Miehen veli kävi kylässä ja tiiraili nukkekokoelmaani ja kysäisi että mikä monsteri tämä on, luuli tämän olevan oikea hahmo. :D




Jouduin maalaamaan tämän pään kuvion pariin otteeseen kun oli taas sellaisia päiviä että kädet tärisi aivan liikaa. Loppu tulos ei ole siistein mahdollinen mutta kuitenkin kelvollinen. Puolustuksekseni täytyy kyllä sanoa että tuo hopeinen maali oli kehnoa. Kuivui turhankin nopeasti, ehtinyt saada siveltimestä pois kun oli jo könttänä, paletissa olevaa maalia sai sekoitella ja ohennella jatkuvasti ettei siihen tullut kalvoa pinnalle. Ei hyvä, en osta noita maaleja toista kertaa. Peittävyyskään ei ollut toivomaani luokkaa. Maali oli Sinellistä ostettua Plus color nimistä akryylimaalia.Jos joku ihmettelee niin päässä oleva raja johtuu cam nuken rakenteesta, näiden päälaki on kovempaa muovia ja siinä on aukko, tähän kuuluisi kiinnittää peruukki. Vetoketju oli sopivasti sen levyinen että peitti reiän. :)
 

 Raajoissa tällä nukella oli evät. Pohjavärinä oli myöskin Sinellistä ostettua maalia, A'Colorin Glossy Black. Väri oli siis alunperin kiiltävää, matta pinta johtuu käyttämästäni Army Painterin spray lakasta. Hopeisen kuvion tein tuputtelemalla, tahdoin saada kuitenkin kuvioon rikkonaisuutta, ettei näytä ihan sapluunalla tehdyltä. Evissä ja osassa kasvoja on viimeistelyyn käytetty tiimarin kiiltävää nestemäistä lakkaa.


Tarkoitukseni oli hankkia mustia ruudun muotoisia timantteja ja tehdä tähän niillä hieman 3 ulotteista pintaa mutta en onnistunut löytämään mistään sellaista mitä tahdoin. Taisinpa sitten Suomalaisesta kirjakaupasta ostaa arkin missä oli eri kokoisia pyöreitä, muutama tähti ja sydän. Mahaan tuli pyöreitä, samoin tämän kulmakarvoiksi. Poskipäille koristeeksi pienet tähtöset. ^^

Täytyy ostaa vielä jotain nestemäistä mattalakkaa, katsoa kestäisikö nivelien maali sitten paremmin. Tätä ei viitsi hirvittävästi taitella kun raapii muuten maalia irti.

Tälläinen oli ensimmäinen tuunaukseni, vaatinee vielä harjoittelua mutta kokemusten kautta voittoon. :) Ai niin, ei ole omasta alkuperäisestä kuvaa mutta alla googlesta lainattu foto, tämä siis tuo pinkki.


3 kommenttia:

 1. En yhtään ihmettele kyl et on kysyny mikä monsteri tää on :D Ihan törkeen hieno mun mielestä ja kauempaa katottuna näyttää niinku kuuluiski olla tollanen :) Toi vetskari tuos naamassa on aika hauska keksintö.

  VastaaPoista
 2. Joskus katselin halloween maskeerauksia nii laitettiin vetoketju tolleen naamaan, ikään kuin iho avattais ja tuo alta näkyvä osa oli verinen. Diggasin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistii :D Toi on kyllä hauska, kun tosiaan näyttää niinkö sen naama "kuoriuituis" ja alta paljastuu ihan erilainen naama x)

   Poista